Fizioterapija Mužar

040-500-696 | CBE 71, 8330 Metlika | fthmuzar@gmail.com

Zdravstveno vadbeni center

ZDRAVSTVENO VADBENI CENTER

Zdravstveno vadbeni center Mužar je sodobno opremljen z najnovejšimi napravami. Vsaka naprava ima možnost vadbe za dve različni mišični skupini, zajema celotno telo. Razdeljen je na aerobni in mišični del. Pri aerobnem delu imamo na voljo: tekalno stezo, orbitrek, sobno kolo, stepper, spiner in veslača. Mišični del pa zajema vse mišične skupine telesa in samostojne uteži. Na voljo imamo tudi relaksacijski aparat, ki na koncu vadbe sprosti vaše mišice.

Delovni čas

Vstop v center je možen vsak dan, tudi nedelje in praznike, od 6:00 do 21:00.

V primeru zaprtja centra vas na to opozorimo na spletni strani podjetja ali na facebook strani (Fizioterapija in fitnes prostori).

VSTOP V OBJEKT

Vstop v Zdravstveno vadbeni center je možen samo s kartico, ki jo pridobite na Fizioterapiji Mužar, v stavbi ZD Metlika ali pokličite na kontakt podjetja.

Prvi tri obiski so pod vodstvom vaditelja ali fizioterapevta, ki vas popelje v svet vadbe. Vadba ima poudarek na skrbi za vaše zdravje. Nadaljevanje vadbe je na lastno odgovornost in brez vaditelja.

KARTICA ZA VSTOP

Sami spremljate obiske na kartici. Ko porabite vse obiske, je vstop v center onemogočen. Za napolnitev kartice pokličete na kontakt podjetja.

07/369 – 14- 25
04o – 500 – 696
040-204-418